I KUCHARZ (34 : 34)
Data publikacji: 12.04.2024

  Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
7.50 Bezpieczeństwo i higiena pracy
Konarska
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii
Kędzia
01
8.45 Bezpieczeństwo i higiena pracy
Konarska
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii
Kędzia
01
9.40 Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii
Kędzia
01
10.40 Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii
Kędzia
01
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
11.35 Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Bezpieczeństwo i higiena pracy
Konarska
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
12.30 Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
13.20 Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
Technologia gastronomiczna z towaroznaws
Kędzia
01
 
14.05          
15.00          
          .....
          .....