KUCHARZ KLASA I

Informacje od wychowawcy klasy: informacja dla ucznia kucharz kl.I

Wychowawca:  Pani Monika Jeziorek 

adres email: jeziorek.monika@ckzkluczbork.edu.pl

Materiały do pobrania:

Proszę regularnie śledzić publikowane materiały i terminowo realizować zadania, zgodnie z instrukcją oraz wskazówkami, które sukcesywnie będą umieszczane na stronie. 


WYPOSAŻENIE I ZASADY BEZPIECZEŃSTWA W GASTRONOMII

Zadania do realizacji u B.K. W przypadku pytań i wątpliwości proszę konsultować się ze mną kedzia.barbara@ckzkluczbork.edu.pl 

Zadanie numer 1

Zadanie numer 2

Zadanie numer 3

Zadanie numer 4. 

Zadania do realizacji u M.J.  W przypadku pytań i wątpliwości proszę konsultować się ze mną jeziorek.monika@ckzkluczbork.edu.pl

1.urządzenia do obróbki cieplnej- gotowanie i odeślij sprawdzian, termin realizacji: 

2.Urzadzenia do smazenia, pieczenia i inne    i odeślij sprawdzian, termin realizacji: 

3.Transport w zakładach gastronomicznych    i odeślij sprawdzian, termin realizacji: 


TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM

Zadania do realizacji u B.K.

Zadanie numer 1

Zadanie numer 2. 

Zadanie numer 3. 

Zadanie numer 4. 

Zadanie numer 5. 

Zadania do realizacji u M.J.     

1. Sporzadzanie potraw z owoców        realizacja sprawdzianu do 

2.Sporzadzanie potraw z warzyw         realizacja sprawdzianu do 

3.Potrawy z ziemniaków i grzybów        realizacja sprawdzianu do 

4.mąka w produkcji gastronomicznej    realizacja sprawdzianu do 

5.Kasze w produkcji gastronomicznej    realizacja  sprawdzianu do 

6.Sporzadzanie potraw z drobiu            realizacja sprawdzianu do